Revolution Slider Error: Slider with alias KitesurfActie2 not found.
Maybe you mean: 'kssh' or 'wbs' or 'dest' or 'ship' or 'on-board' or 'family'

Kite- Wind en Golfsurfen

/, Kitesurfen, Windsurfen/Kite- Wind en Golfsurfen
Kite- Wind en Golfsurfen2018-11-02T22:24:57+00:00

Project Description

[title size=”2″]Een zeilvakantie vol met kite-, wind- en golfsurfactie op de beste locaties.[/title] [one_fourth last=”no”] image 1[/one_fourth] [one_fourth last=”no”] image 1[/one_fourth] [one_fourth last=”no”] image 1[/one_fourth] [one_fourth last=”yes”] image 1[/one_fourth]

Na een prachtige zeiltocht op Silverland. Daar sta je dan opeens, de warme wind waait in je gezicht, je voeten staan in het zachte witte zand, het water varieert van licht babyblauw tot donker turkoois. Palmbomen ruisen. In de verte breekt een golf, voor je in de lagune is het water spiegelvlak. Je wil geen seconde meer verliezen, maar nu meteen het water op! Kiten! Als je met Silverland meevaart is dit geen uitzondering, maar dagelijkse kost. Geen dag laat de passaat je in de steek.

Marco en Marije zijn zelf vervent kitesurfers. Hun reis is een queste naar de mooiste spots om te kitesurfen, surfen en suppen.

Ze stellen alles op alles om dicht bij de meest perfecte spot te ankeren en daardoor heel veel uren op het water te kunnen staan. Ga mee en geniet mee van al die super gave plekken.

Boek nu je kitesurfcruise door de Cariben compleet met kitesurflessen, al het  F-one kitesurfmateriaal is aanwezig, geen zorgen alleen genieten. Vraag via mail naar de mogelijkheden van gebruik van het F-one materiaal en de tarieven voor privé les óf clinics voor meer gevorderde.

Boek nu je mooiste kitetrip ooit!

Er zijn ruim voldoende watersport artikelen aanwezig. Zoals snorkelmateriaal en diverse sup, surf en kitesurfspullen.

Kitesurfles van IKO-instructor Marije den Breems, kitesurfclinics door Marije en Marco beiden kitesurfers van het eerste uur, gestart in 2000. Marije heeft menigmaal een podiumplek veroverd tijdens het NK-kitesurfen. De laatste keer dat Marije meedeed in 2010 behaalde ze derde plaats.

Aan boord is een vier meter rubberboot met 30 pk motor waarmee je veilig, droog en snel op de spot gedropt wordt. Ook staat deze stand bij voor je veiligheid.

Op de bestemmingenpagina kun je exact zien waar we wanneer zijn en je kunt boeken via de contactpagina.

[separator top=”20″] [tagline_box link=”//sailing-silverland.nl/contact/” button=”Meer informatie” title=”Wil je meer informatie over een zeilvakantie op Silverland?!

Stel uw vraag en we geven je graag antwoord.”][/tagline_box]