Zeilen in de Caribbean

//Zeilen in de Caribbean
Zeilen in de Caribbean2014-07-15T01:13:14+00:00

Project Description

Wil je zeilen of kitesurfen in het Caribisch gebied? Door het warme blauwe water, met de zwoele wind in de zeilen van eiland naar eiland? Silverland maakt het mogelijk! Beleef het avontuur en ga mee op een onvergetelijke zeilreis op een van de mooiste zeilgebieden ter wereld!

Zeilen ok kitesurfen in de Caribbean

Het is voor velen een droom. Zeilen in de Caribbean! Maar wij maken je droom graag waar! De prachtige tweemaster Silverland heeft alle faciliteiten en een vriendelijke bemanning om jouw droomreis in vervulling te laten gaan. Of je nu zelf actief mee wilt zeilen, of je je laat zeilen, we geven graag invulling aan je wensen. Silverland is een ruim zeilschip waarin je je eigen vertrek hebt. Er is alle ruimte aan dek om van de zon te genieten en we zorgen op verzoek voor heerlijk eten. Een zeilvakantie waar je nog jaren van na geniet ligt binnen handbereik. Bekijk nu de prijzen en bekijk ook de last minutes die we bij tijd en wijlen beschikbaar hebben! We verwelkomen je graag aan boord.

De optimale zeilvakantie of Kitesurfvakantie rond de ABC eilanden

In de late zomer en het vroege najaar zeilt Silverland rond Aruba, Bonaire en Curaçao. Via de bestemmingen pagina zie je in welk gedeelte van de Caribbean we zeilen en via aanvliegroutes zie je hoe je naar de dichtstbijzijnde haven komt om aan boord te komen. De ABC eilanden bieden al het goede van de Caribibbean, heerlijke temperaturen, een mooie bries, maar ook leuke eilanden waar je de locale culturen kunt ervaren. Wil je echter naar een andere locatie in de Cariben? Overleg het dan met de bemanning. De zeilroutes zijn zeer flexibel in te richten en we bieden je graag een maatwerk zeilvakantie aan, die voldoet aan je mooiste dromen.

Heb je vragen? Neem dan nu contact op, dan kijken we samen naar de mooiste route en belevenissen.

[tagline_box link=”http://sailing-silverland.nl/contact/” button=”Meer informatie” title=”Wil je zeilen in de Caribbean? Silverland kent de regio, de beste locaties en de fraaiste zeilroutes. Stap aan boord voor een once-in-a-lifetime zeilervaring!.”][/tagline_box]