Wat biedt Silverland jou

Maak deel uit van de Silverland wereldreis en bezoek de allerbeste kiteboardspots. Je kunt tegen betaling met Silverland meevaren. Dat kan voor een Zeilcruise in traditionele stijl, dat kan voor een Kite surf cruise, windsurf- en -surfcruise of wat je er zelf van wilt maken. (Klik hier de voor bestemmingen) Silverland neemt tot 6 personen mee en je kinderen zijn welkom, indien dat ook aansluit bij de eerste boekers.

De prijzen die Silverland hanteert zijn super voordelig in vergelijking met andere boten van vergelijkbare afmeting die dit soort charters aanbieden. Hoe komt dat?

Dat komt doordat Marco en Marije in de loop der jaren gemerkt hebben dat het veel gezelliger aan boord is wanneer iedereen gewoon zijn steentje bijdraagt. De gasten dus hun eigen eten koken, afwassen, ontbijt en lunch klaar maakt. Zelf met de dingy op en neer naar de kant vaart, badkamer en toilet op orde houdt, zelf je te gebruiken Silverland toys pakt en opruimt en actief mee zeilt en mee doet. Dit in plaats van dat de crew hun gasten totaal verzorgt en vertroeteld en daar echt veel werk aan hebben. Door deze formule heb jij de kans om betaalbaar een kitecharter te doen.  We maken jouw kitecruise of zeilcruise dus met elkaar. Op deze manier, de Silverland manier, maak je echt even deel uit van de wereldreis van Silverland en is de sfeer gezellig, ontspannen én levendig.

Contact us now!

Do you want more information on a sailing holiday aboard the Silverland?!

Aks your question and we will answer with pleasure. Your dream vacation is only a few clicks away!

Contact us now!