Hoe gaat dat dan allemaal in zijn werk?

Dat betekent dat jij, of andere personen uit je groep, na aankomst aan boord en na een ontspannen welkoms drankje met Marco en Marije de lokale markten en winkels bezoekt voor de foerage van de zeilcharter en dus ook voor de crew, de kosten hiervoor draagt de groep. Het voordeel is dat je precies kunt kopen wat je lekker vind en dat je meteen kunt proeven van de lokale cultuur. Daarnaast krijg je direct het gevoel hoe het op Silverland werkt en doe je al mee met het avontuur! Voor een lange oceaan oversteek doet de crew bijvoorbeeld ook groot inkopen en dat gaat op dezelfde manier. De Silverland crew weet heel goed welke basisproducten en hoeveelheden er nodig zijn en zullen je daar natuurlijk bij helpen.

Op de plekken waar we meestal zijn, kosten levensmiddelen een stuk minder dan in je eigen land. Kom je met z’n vijven dan ben je voor tien dagen voor de hele groep grofweg 700,- euro kwijt aan normale boodschappen, daar zit ook de benzine voor de dingy bij in. Diesel voor Silverland hoef je niet te betalen. Afhankelijk van wat je koopt en waar we zijn kan deze 700,- euro hoger of lager uitvallen. Op aanvraag kan Silverland ook bevoorraad worden voordat je aankomt, de kosten zullen dan bij aankomst afgerekend worden.

Terwijl jullie de inkopen opbergen, vaart Marco uit naar de vooraf besproken locatie. Dit kan één tot zes, of zelfs meer uur varen zijn, afhankelijk van de planning en opstap locatie. Ook het weer speelt hierbij een rol. Jij richt ondertussen je cabin (naar indeling) in, relaxt lekker met een drankje, geniet van het varen en de omgeving of helpt met de zeilen zetten. Voor je het weet droppen we het anker op een perfecte kitespot en binnen een half uur sta je op het water!

Klik hier voor de bestemmingen

Contact us now!

Do you want more information on a sailing holiday aboard the Silverland?!

Aks your question and we will answer with pleasure. Your dream vacation is only a few clicks away!

Contact us now!