Informatie over de bemanning

Marco Hollebeek, Marije den Breems, Mathies Hollebeek

De crew van het Klassieke Charter Zeilschip Silverland staat voor je klaar wanneer je meevaart op je onvergetelijke kitecruise of zeilvakantie.

Marco en Marije zorgen ervoor dat je tijdens je kitesurfvakantie of zeilvakantie op de allerbeste spots komt. Of het nou om Kitesurfen, golfsurfen, zeezeilen, suppen, windsurfen, duiken, beachlife, hiken, chillen, snorkelen, of wat dan ook gaat, zij zorgen dat je daar bent waar de condities het beste zijn. Niet alleen voor jou, maar ook voor hen zelf! Marco en Marije houden er immers van om samen met jou een niet te overtreffen toptijd te beleven.

Marco Hollebeek

Marco Hollebeek, Nederlander, is de kapitein en tevens de eigenaar van Silverland. In zijn vorige leven was Marco timmerman, scheepstimmerman en aannemer in omgeving Leiden en heeft veel aan Silverland zelf gebouwd en verbouwd.

Hij is naast gepassioneerd zeezeiler, fanatiek wave kitesurfer en heeft al heel wat World Class kitespots van zijn lijstje gestreept en er zijn er nog vele te gaan, zie hiervoor [Upcoming destinations]. Hij zorgt er ook voor dat je veilig op de allerbeste kitesurf, windsurf of golfsurf spots komt en weet vaak precies op dát plekje te ankeren waar een ander niet komt, vaak direct on the spot.

Bij het hijsen en bergen van de zeilen kan hij altijd wel een paar stevige handen gebruiken, dus maak je klaar voor actief meezeilen! Daarnaast zorgt Marco er voor dat alles blijft werken aan boord. Denk aan warm en koud water, stroom, internet, duikuitrusting, surfboard reparaties en hij bakt dagelijks brood, doet de navigatie en nog veel meer. Een schip heeft veel meer techniek aan boord dan een huis in huis.

Klik hier Bestemmingen 2019  voor de actuele zeilvakanties of kitesurfvakanties.

Marije den Breems

Marije den Breems, Nederlandse, is eerste officier, gastvrouw,  IKO kite instructrice en mede eigenares, thuis op zee. Marije is in haar vorige leven in Leiden lerares Nederlands geweest op Mavo/Havo/Vwo. Daarnaast is zij ook nu nog freelance schrijfster voor diverse bladen zoals Zeilen, Acces Kitesurf Magazine, Vrouw en andere bladen.

Zij is gepassioneerd Kiteboarder in Freestyle en Wave kitesurfing, Wave Supper en Surfer. Ze staat te popelen om samen met jou de golven in te gaan voor een onvergetelijke surf, sup of kitesessie. Mocht je tricks of wavesuppen willen leren, dan is Marije de aangewezen persoon om het je te leren!

Daarnaast helpt ze graag met het maken van de overheerlijke, gezonde en dikwijls lokale gerechten voor jouw kiteboardcruise en zeilcruise. Een van haar andere passies is namelijk koken. Het liefst werkt zij gezellig en ontspannen samen met jou, onder het genot van een muziekje en een drankje en een goed gesprek!

Klik hier voor de actuele kitesurfbestemming.

Mathies

Mathies Hollebeek is 10 jaar oud en eerste dekhand, visser en het zonnetje aan boord. Hij kan je alles vertellen over de lokale vissen en staat te popelen om samen met jou een hengeltje uit te gooien. De zelfgevangen vis kan ’s avonds zo op de bbq. Mathies heeft meer jaren van zijn leven op zee, dan op land doorgebracht en ondertussen weet hij meer over het reilen en zeilen aan boord dan zijn moeder! Mathies vindt het leuk, net als Marco en Marije, om ook andere kinderen aan boord te hebben. Mathies leert nu surfen.

Mare

Mare de scheeps hond is een zeer lieve schone, gezonde en kindvriendelijke hond. Mare is totaal niet agressief en heeft bijvoorbeeld nog nooit een bijt gebaar naar iemand gemaakt, ze komt wel graag langs voor een aaitje of even spelen. Mare mag niet naar beneden bij de Cabins en tijdens ons eten ligt ze in haar mand, Mare verhaart niet in een constant tropisch klimaat. Mare is door de crew als puppie gered van een zekere dood in Grenada in de Caribbean en zij lijkt daar eeuwig dankbaar voor te zijn. Mare waakt ook over Silverland. Grappig detail is dat Mare gek op dolfijnen is, ze springt zo het water in als we voor anker liggen en dolfijnen rond de boot hebben. Eens heeft ze haaien voor dolfijnen aangezien, dat was even schrikken maar liep uiteraard goed af.

Ervaren zeilers en kenners van de zeeën.

Marco en Marije zijn ervaren zeezeilers en hebben al vele oceanen en zeeën overgestoken en heftig weer getrotseerd. Silverland is daarin altijd hun veilige en betrouwbare basis die hen nooit in de steek laat. Ook hebben zij inmiddels ruime ervaring in de Zeilcharters en Kitesurfcharters en gaan hier inmiddels heel ontspannen mee om. Maar ook het vinden van juist dát ene onontdekte ankerplekje “right on the spot” zijn ze goed in. De drie-eenheid vindt het heerlijk om je over hun reis avonturen te vertellen en jou even deelgenoot te maken. De Silverland crew weet perfect, en in overleg vóór je aankomt, welke spots en route voor jouw zeilvakantie het beste zijn. Maar heb je wensen met betrekking tot de zeilroute, speciale surf bestemmingen of kitesurfbestemmingen, laat het weten en Marco en Marije zullen hun best doen daar te gaan waar jij van droomt.

Tevens zorgen zij ervoor dat je uitgerust, eventueel doorgesurft en volledig opgeladen weer huiswaarts keert!

Naast Marco, Marije en Mathies kan er een extra bemanningslid aanwezig zijn om te helpen aan boord. Hiervan houden we je op de hoogte.

Kijk hier (bestemmingen 2019 ) voor de mooiste bestemmingen en voor jouw zeilcharter of kitesurfcruise.

Klik hier voor de prijzen

Klik hier voor meer over de sport Kitesurfen https://nl.wikipedia.org/wiki/Kitesurfen

Boek nu

Op Silverland wordt je vakantie een droom!

Wordt iedere ochtend wakker op een van de mooiste plekken ter wereld.

Boek nu