Informatie over de bemanning

//Informatie over de bemanning
Informatie over de bemanning2018-11-02T22:17:53+00:00

De crew van het Klassieke Zeilschip Silverland staat voor je klaar wanneer je meevaart op je onvergetelijke cruise.

Je persoonlijke bemanning waakt over je ontspanning, rust,  veiligheid en vakantie.

Marco Hollebeek, Nederlander, is uw kapitein en tevens de eigenaar van Silverland.

Marije den Breems, Nederlandse, is eerste officier, gastvrouw,  IKO kite instructrice en mede eigenares, thuis op zee. Zij verzorgt de overheerlijke, gezonde en dikwijls lokale gerechten. Een van haar passies is koken, steeds weer opnieuw gaat zij op zoek naar verrassende, smaakvolle gerechten. Je voorkeuren zullen van te voren met haar door gesproken worden. Je hebt een enorme keuzen van vegetarisch tot pittig, alles kan zij voor je bereiden.

Mathies Hollebeek is 10 jaar oud en eerste dekhand, visser en het zonnetje aan boord. Hij kan je alles vertellen over de lokale vissen en staat te popelen om samen met jou een hengeltje uit te gooien. De zelfgevangen vis kan ’s avonds zo op de bbq.

Zeilers en kenners van de zeeën.

Marco en Marije stellen alles in het werk om je een onvergetelijke en prachtige ervaring rijker te maken.  Tevens zorgen zij ervoor dat je uitgerust en volledig opgeladen weer huiswaarts keert!

Naast Marco, Marije en Mathies kan er indien nodig gebruik gemaakt worden van lokale zeelieden of hosteses, hiervan wordt je vooraf op de hoogte gesteld.

Op de bestemmingenpagina kun je exact zien waar we wanneer zijn en je kunt boeken via de contactpagina.

Boek nu

Op Silverland wordt je vakantie een droom!

Wordt iedere ochtend wakker op een van de mooiste plekken ter wereld.

Boek nu