Over zeilschip Silverland

/Over zeilschip Silverland
Over zeilschip Silverland2018-11-02T18:24:41+00:00

Dit prachtige zeewaardige en sfeervolle klassieke zeilschip, met haar mooie lijnen is een eikenhouten dwars getuigde ketch. Zij is 26 meter lengte overall, 5.35 meter breed, de diepgang is 3 meter en het gewicht 80 ton, gebouwd in 1957 bij de firma Rasmussen in Denemarken. De Deense houten schepen staan bekend om hun zeewaardigheid, sterkte, goede zeileigenschappen en degelijkheid. Het schip verkeert in uitmuntende staat.

Ervaar de romantiek op dit traditioneel eiken houten zeilschip. Je zult merken dat Silverland je zeilvakantie precies dat extra’s geeft om je vakantie een onvergetelijk mooie reis te maken. Je zult gecharmeerd raken door haar robuustheid en zeewaardigheid. En je zult op Silverland ervaren hoe het ongeveer voor Columbus en Darwin gevoeld moet hebben om verre oorden te ontdekken, ware het dat Silverland van alle moderne gemakken voorzien is, zoals internet, een warme douche en elektriciteit.

Silverland heeft een totaal zeiloppervlak van 240 m2 verdeeld over zeven zeilen. Naast de zeilen is er een zeer betrouwbare Callesen 427c scheepsmotor aan boord met een tweeblads variabele schroef.

grijs      DSC_0002      DSC_0044      w

Een klassiek zeilschip met moderne voorzieningen

Ook zijn alle vereiste reddings, communicatie en navigatie middelen aan boord.

Aan boord is er voor jou: Internet, 220volt, dagelijks warme douches, koel en vrieskist, wasmachine, tv met films, muziek, boeken, spelletjes en nog veel meer, je hoeft je geen moment te vervelen. Er zijn ruim voldoende watersport artikelen aanwezig. Zoals snorkelmateriaal en diverse sup, surf en kitesurfspullen. Kijk onder het kopje “kitesurfreizen”

Aan boord is een vier meter rubberboot met 30 pk motor waarmee je veilig, droog en snel van en naar het land gebracht en gehaald wordt.

Op de bestemmingenpagina kun je exact zien waar we wanneer zijn en je kunt boeken via deze link of onderaan de pagina.

Voeg een bookmark toe aan je lijstje met droomreizen of neem nu contact op en boek!

[separator top=”10″]
[title size=”2″]Ga ook zeilen op de Silverland[/title]
  • Je full service zeilschip met ervaren bemanning en alle faciliteiten
  • Locatie en duur naar wens vast te stellen
  • Eigen cabin voor het verblijf, met of zonder ontbijt, lunch en diner
  • Zeilplezier gecombineerd met lokale belevenissen
  • De beste prijs-kwaliteitverhouding
[/fusion_builder_column_inner]
[title size=”2″]Wat onze gasten zeggen[/title] [testimonials] [testimonial name=”Niels en Marcella” company=”Uit Amsterdam”]We hebben zo’n heerlijke vakantie beleefd aan boord van de Silverland. Het was erg ontspannen en hebben zelf ook nog even achter het roer gestaan. We gaan zeker nog een keer mee![/testimonial] [testimonial name=”Vincent” company=”Uit Noordwijk”]Ik kende de schippers Marco en Marije van het kitesurfen en wist dat ze me een geweldige tijd gingen bezorgen. Ze zijn ondertussen goed bekend in de regio en wisten me de perfecte secret spots met vlak, maar ook met golven voor te schotelen. Thanks guys! loved it![/testimonial] [testimonial name=”Jop, Edwin, Ruud” company=”Uit Hellevoetsluis”]We wisten dat deze zeilende kiteboarders in de buurt waren en konden een verlijf aan board in onze trip plannen. Na een paar lesjes heeft iedereen zijn eerste kitesurfsprongen gemaakt. Te gek! Bedankt Marco en Marije :)[/testimonial] [/testimonials]
[tagline_box link=”http://sailing-silverland.nl/contact/” button=”Meer informatie” title=”Meer informatie over een zeilreis op de Silverland?!

Stel uw vraag en we geven u graag antwoord.”][/tagline_box]

[separator top=”10″]