Indeling Zeilschip Silverland

Silverland is een prettig, ruim en zeer comfortabel schip. Zowel bovendeks als benedendeks minimaal twee meter hoogte en dus ruim voldoende sta hoogte. Het hele schip straalt de warme sfeer van hout uit. Je zal je zeker meteen thuis voelen aan boord. Tevens heeft Silverland royale, sfeervol ingerichte cabins. Mocht je behoefte hebben aan lekker even alleen zijn, dan bieden de cabins veel ruimte om je terug te kunnen trekken, om te relaxen met een goed boek, een mooie film en een lekker drankje. Maar ook buiten aan dek is ruimte te over.

Zeilschip Silverland Onderdeks:

Silverland heeft in totaal negen vaste slaapplaatsen. Dit is relatief weinig voor een schip van dit formaat. Maar daar is over nagedacht. Er is bewust de keuze gemaakt voor ruimte aan boord. Naast de ruime opzet, is er nog een groot voordeel. Silverland heeft massieve en goed geïsoleerde wanden en deuren. Deze garanderen je privacy en nachtrust. Silverland biedt als één van de weinige kwaliteit boven kwantiteit voor een zeer schappelijke prijs!

Silverland Kingsize Cabin

1 x 2 personen. In het voorschip bevindt zich een zeer ruime, 20 vierkante meter, sfeervolle en lichte cabin met een groot 2×2 meter kingsizebed. Tevens is hier voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kinderbedje. Er is veel kastruimte en er zijn legplanken waar je je waardevolle eigendommen en kleding veilig in kunt opbergen. De Kingsize Cabin is een echte gezins cabin of Love Suite.

Op de kingsize Cabin is een meerprijs van toepassing. click pricing

Drie Persoons Cabin

3 x 1 persoon. In het middenschip bevind zich de mooie, sfeervolle drie persoons cabin, voorzien van drie éénpersoonsbedden van 80×200 cm. Tevens is de cabin voorzien van mooie houten kasten en een schrijftafel. Deze cabin biedt gezelligheid voor drie.  [Klik hier voor prijzen]

Silverland Kinder Cabin

2 x 1 persoon. Tevens in het middenschip bevind zich de gezellige kinderhut met twee eenpersoonsbedden van 70x200cm en voorzien van een schrijftafel en een hoop speelgoed, zoals een Lego-trein met treinbaan, tekenspullen en spelletjes.  Hier slaapt ook het kleinste crew lid, hij is gek op logeetjes! [Klik hier voor prijzen]

Ruime Queen Size Cabin

1 x 2 personwn. Tegenover de Kinder Cabin in het middenschip bevindt zich een gezellige 2 persoons Queen Size Cabin met een ruim tweepersoonsbed mooie houten kasten en een schrijftafel. Deze cabin is beschikbaar indien er 2 koppels zijn. Je zal je zeker direct lekker thuis voelen in dit liefdes nestje.

Op de 2 persoons Queen Size Cabin Cabin is een meerprijs van toepassing. Klik hier voor prijzen

Er zijn twee grote toiletten en twee douches met wastafel aan boord, waarvan er één uitsluitend voor jou gereserveerd is.

Het dekhuis is voorzien van een gezellige, riante eettafel met zithoek waar al heel veel gegeten, gedronken, gelachen en verteld is. Het dekhuis heeft rondom ramen die allemaal open kunnen en drie toegangsdeuren, lekker licht en luchtig met mooi uitzicht dus. Ook de complete kombuis bevindt zich in het dekhuis. Daarnaast is hier de navigatiehoek met kaartentafel.

Buiten is er het grote stuurdek waar een schuduwtent overheen gespannen is en waar 2 lange banken met kussens en een tafel staan waar meestal gegeten wordt. Op het voordek is tevens een schaduwtent en er hangen 2 hangmatten, daarnaast is er ook een zit gelegenheid waar je lekker een boek kunt lezen. Op het achterdek is ook een schaduwtent aanwezig en hier wordt onder andere ge-bbq-ed, gevist en de gevangen vis wordt hier gefileerd. Dit is vaak de plek waar tijdens de bbq de beste moppen getapt worden onder het genot van een koud biertje. Dan is er het kluivernet onder de boegspriet helemaal voor aan het schip. Het is geweldig om hier in te chillen voor anker of tijdens het varen naar het ruisende water of eventueel dolfijnen te kijken. Op het dak van het dekhuis is een grote open vlakke ruimte. Ideaal voor een vroege Yoga sessie, zonnebaden, slapen onder de sterrenhemel of het starten van je drone.

Kijk voor je kiteboardcruise of zeilvakantie. Engels.

Boek nu

Op Silverland wordt je vakantie een droom!

Neem een duik en beland in het paradijs

Boek nu